Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízkőoldó 5 liter nem habzó Innofluid Acid-Tx

9.394 Ft + ÁFA ( 11.930 Ft )
Menny.:kanna
Gyártó: Innoveng
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. február 29.
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Leírás

Vízkő-és rozsdaoldó tisztító koncentrátum fékezett habzású készítmény

 

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok:

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.


Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A vegyszer alkalmas élelmiszeripari berendezések, gyógyfürdők, ivóvíztárolók és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, tejkő, stb. oldására, kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagokkal szennyezett felületek tisztítására.

A felületről a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani. A szer hígításhoz először a vizet kell kimérni, majd hozzáönteni a szükséges mennyiségű vegyszert és jól összekeverni. Az elkészített oldatot használattól függően fel lehet melegíteni és a tisztítandó felületre felhordani vagy a tisztítandó tárgyat bemeríteni.
A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni!

Szavatossági idő: 36 hónap

Kiszerelés: 5 literes flakon


A Vízkőoldó 5 liter nem habzó Innofluid Acid-Tx termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 42180

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 5000 ml.