Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízkőoldó 5 liter ecetsavas Wonderclean classic

1.981 Ft + ÁFA ( 2.516 Ft )
Menny.:kanna
Gyártó: Satina
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 30.
Elérhetőség: Utolsó 8 kanna raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Wonderclean Classic ecetsavas vízkőoldó egy hatékony tisztítószer, amelyet kifejezetten a vízkő és ásványi lerakódások eltávolítására fejlesztettek ki. Az ecetsav alapú formula természetes módon segít tisztán tartani a különböző felületeket és berendezéseket. 

Főbb jellemzők:

  • Ecetsav alapú formula: Az ecetsav hatékonyan oldja fel a vízkövet és más ásványi lerakódásokat, miközben kíméletesebb a felületekkel, mint a savas alapú alternatívák.
  • Sokoldalú alkalmazás: Alkalmas kávéfőzők, vízforralók, mosogatógépek, mosógépek, és más háztartási készülékek, valamint fürdőszobai és konyhai felületek tisztítására.
  • Környezetbarát: Az ecetsav természetes összetevő, amely környezetbarát alternatívát jelent a kemikáliákkal szemben. 

Környezetbarát előnyök:

  • Természetes összetevő: Az ecetsav természetes forrásból származik, és biológiailag lebomlik.
  • Alacsonyabb környezeti terhelés: Az ecetsavas tisztítószerek kevesebb környezeti hatással rendelkeznek, mint a kemikáliákat tartalmazó alternatívák. 

Rendszeres karbantartás: A Wonderclean Classic rendszeres használata ajánlott a vízkő lerakódásának megelőzésére, különösen kemény vízű területeken. Rendszeres alkalmazásával fenntarthatja a készülékek hatékony működését és hosszú élettartamát.

A Wonderclean Classic ecetsavas vízkőoldó egy természetes és hatékony megoldás a vízkő és ásványi lerakódások eltávolítására. Alkalmas különféle háztartási készülékek és felületek tisztítására, segít fenntartani azok optimális működését és hozzájárul a környezetbarát tisztításhoz. Rendszeres használata biztosítja a tiszta, hatékony és higiénikus környezetet.

GHS piktogram

Figyelmeztetés: Figyelem

Figyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz, H315 Bőrirritáló hatású

Kiszerelés: 5 liter / kanna

Vízkőoldó 5000 ml ecetsavas Wonderclean classic termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 42795

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 5000 ml.