Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Univerzális higiéniai tisztítószer szórófejes 500 ml Frosch levendula

1.320 Ft + ÁFA ( 1.676 Ft )
Menny.:flakon
Gyártó: Frosch
Szállítási díj: 5.321 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Elérhetőség: Utolsó 3 flakon raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Frosch levendula univerzális tisztítószer egy népszerű választás a háztartási tisztítószerek között, amelyet az egyszerű és hatékony tisztításhoz, valamint a kellemes illat biztosításához fejlesztettek ki. Az alábbiakban részletesen bemutatom a termék tulajdonságait és előnyeit: 

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Univerzális Használat: A Frosch levendula univerzális tisztítószer többféle felületen használható, beleértve a konyhai munkafelületeket, fürdőszobai felületeket, padlókat és egyéb kemény felületeket.
  • Levendula Illat: A levendula illat nyugtató és frissítő hatású, amely hozzájárul a tisztított helyiségek kellemes légköréhez. A levendula természetes aromája enyhíti a tisztítás során keletkező szagokat.
  • Környezetbarát: A Frosch termékek híresek környezetbarát megközelítésükről. A tisztítószer gyakran tartalmaz biológiailag lebomló összetevőket és csökkentett környezeti hatású formulát.
  • Hatékony Tisztítás: Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és zsírt, miközben nem hagy maradékot. A tisztítószer a felületek tisztításakor jól oldja a szennyeződéseket.
  • Kímélő Formula: Általában kímélő a bőrrel és az érzékeny felületekkel szemben, így gyakori használatra is alkalmas.

Biztonsági és Karbantartási Tippek:

  • Tárolás: Tárolja a tisztítószert száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva. Ne hagyja közvetlen napfénynek vagy extrém hőmérsékleteknek kitéve.
  • Használat: Használat előtt mindig olvassa el a címkén található utasításokat és ajánlott hígítást. Ha érzékeny felületen használja, végezzen próbát egy kisebb, nem feltűnő területen.
  • Biztonság: Használat közben viseljen védőkesztyűt, ha bőre érzékeny, és ügyeljen a helyiség szellőztetésére.

Kiszerelés: 500 ml / szórófejes flakon, 12 flakon / karton

Univerzális higiéniai tisztítószer szórófejes 500 ml Frosch levendula  termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 43297

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 500 ml.