Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új szolgáltatás 2024-től

Új szolgáltatás 2024-től

Szuper hírünk van!
2024-ben új szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára:
profi, felhasználóbarát és mobilra optimalizált weboldalak, valamint webshopok készítését vállaljuk ügyfeleink számára, melyek tükrözik majd a vállalkozásuk minőségét. 

A hazai kisvállalkozások nagyrészének még mindig nincs honlapja, vagy ha van, az már elavult. Ugyanez igaz az intézményekre is.
Holott egy weboldal sokkal többet jelent, mint egy digitális névjegy. Éppen ezért nem mindegy, milyen képet fest rólad a célközönséged számára. Ma már elengedhetetlen, hogy mobilra optimalizált weboldallal rendelkezz, az illeszkedjen a márkádhoz, és hogy egyértelmű legyen az üzenete. Mi ebben segítünk neked! De természetesen az átadás után is számíthatsz ránk: a weboldalad karbantartásával és frissítésével biztosítjuk, hogy célközönséged mindig naprakész információkat találjon rólad, szolgáltatásaidról, termékeidről.

Miért érdemes a Konkoord Kft-t választanod a weboldalad, webshopod esetében is?

  1. Egyedi megoldások: Az igényeknek megfelelően tervezzük meg weboldaladat, webshopodat. Hiszünk abban, hogy minden ügyfelünk különleges, és ennek megfelelően egyedi digitális megoldásokat érdemel.

  2. Felhasználóbarát design: A weboldal vagy webshop készítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az elkészült oldal ne csak esztétikus legyen, hanem könnyen kezelhető és élményt nyújtson a felhasználóknak.

  3. Rugalmasság és fejleszthetőség: Az üzleti igények változnak, ezért olyan weboldalakat és webshopokat hozunk létre, amelyek könnyen alkalmazkodnak a változó körülményekhez és lehetőséget teremtenek a továbbfejlesztésre.

  4. Szakértői csapat: Tapasztalt és elkötelezett szakemberek alkotják csapatunkat, akik mindent megtesznek azért, hogy te elégedett légy az elkészült projekttel.


Miben tudunk segíteni?

  • Mobilbarát, modern weboldal készítés
  • Mobilbarát, modern webáruház készítése
  • Weboldal karbantartás
  • Weboldal felújítás
  • Grafikai munkák és arculattervezés

Referenciáink:

konkoord.hu

nyomtatoberlesgyor.hu

irodaszer.konkoord.hu

onlinepenztargepem.hu


Egyetlen gombnyomásra vagy egy professzionális weboldaltól vagy webshoptól.

Ajánlatkérésért kattints IDE!