Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan tisztítsd a laptopod?

Konkoord
2023. 09. 04. 00:00:00
Hogyan tisztítsd a laptopod?

Az emberek többsége sajnos elhanyagolja a laptopját, számítógépét, és nem tisztítja azt rendszeresen. Pedig laptopunk, azon belül is leginkább a billentyűzet, több baktériumot tartalmazhat, mint például a mellékhelyiségünk. Ugyanis a billentyűzet, a kijelző vagy a touch pad is kitűnő táptalajt biztosít a különféle baktériumoknak és vírusoknak.

De hogyan is tisztítsd meg a készüléked külsejét?

Az első és legfontosabb, hogy húzz ki minden csatlakozót és kapcsold ki a készüléket.

A kijelzőt érdemes speciális, számítástechnikai eszközök tisztítására létrehozott törlőkendővel vagy monitor tisztító spray-vel megtisztítani, ennek hiányában jó megoldás lehet még az általános ablaktisztító folyadék is. Azonban ezt ne fújjuk közvetlenül a képernyőre!

A billentyűzet közötti koszt sűrített levegős porpisztollyal a legegyszerűbb eltávolítani, de kiváló eszköz lehet ehhez egy fültisztító pálcika vagy egy ecset is. Magát a billentyűzetet, illetve a touch pad-et pedig érdemes fertőtlenítővel vagy 70%-os alkohollal átitatott mikroszálas kendővel megtisztítani.

Webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalálsz, hogy informatikai eszközeid mindig tiszták és higiénikusak legyenek.


Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy a belső tisztításra is érdemes-e energiát szánni. Persze! Azonban ezt inkább bízd szakemberre.

Ha segítségre lenne szükséged, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.