Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5 liter Sanisept -WR1

5.880 Ft + ÁFA ( 7.468 Ft )
Menny.:kanna
Gyártó: Molar
Szállítási díj: 5.321 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Leírás

A Sanisept-WR1 fertőtlenítő hatású tisztítószer egy nagy hatékonyságú, 5 literes kiszerelésben kapható fertőtlenítő és tisztítószer. Ezt a terméket elsősorban professzionális és ipari környezetben használják, de otthoni takarításhoz is alkalmas lehet, különösen olyan helyeken, ahol fontos a higiéniás szempontok maximális betartása, például fürdőszobákban, konyhákban vagy egészségügyi létesítményekben.

Jellemzői:

  • Fertőtlenítő hatás: Hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, így megelőzi a fertőzések terjedését.
  • Univerzális tisztítószer: Alkalmas különböző felületek tisztítására, beleértve a padlókat, csempéket, és egyéb kemény felületeket.
  • Nagy kiszerelés: 5 literes méret, amely gazdaságos és hosszú ideig elegendő.
  • Alkalmazási terület: Kiválóan használható közösségi területeken, például iskolákban, kórházakban, irodákban, de akár otthoni felhasználásra is.

Ez a tisztítószer különösen alkalmas azok számára, akik egyszerre szeretnék tisztítani és fertőtleníteni a felületeket, és hosszú távon fenntartani a higiéniát nagy forgalmú helyeken. ADR kód: UN3082

GHS piktogram:

 

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok: H318 Súlyos szemkárosodást okoz, H400 Nagyon mérgező a vízi élővilágra.

Kiszerelés: 5 liter / kanna

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5000 ml Sanisept -WR1 termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 42784 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 5000 ml.